U bent hier

Only art can break your heart

De bezoeker wordt meegenomen in een verwarrend spel tussen verleiding en afstoting. De cruciale vraag die hierbij wordt gesteld : is alles wel even aantrekkelijk als het schijnt?

Kunstencentrum Ten Bogaerde verwelkomt deze zomer opnieuw het gerenommeerde FRAC Grand Large - Hauts-de-France uit Duinkerke. Uit hun collectie worden in een uniek kader aantrekkelijke kunstwerken tentoongesteld. Maar zijn ze wel zo aantrekkelijk? De bezoeker wordt meegenomen in een verwarrend spel tussen verleiding en afstoting. De cruciale vraag die hierbij wordt gesteld : is alles wel even aantrekkelijk als het schijnt? De toeschouwer wordt verrast en geprovoceerd wanneer ze de ware aard van de werken ontdekken.

Met Leo Copers (Be), Bruno Dumont (Fr), Jan Fabre (Be), Hans-Peter Feldmann (De), Georg Herold (De), Scott King (GB), Annette Messager (Fr), Philippe Meste (Fr), Johan Van Geluwe (Be), Frederik Van Simaey (Be).

Vermits Kunstencentrum Ten Bogaerde enkel toegankelijk is tijdens de tijdelijke tentoonstellingen is dit een uitgelezen kans om ook de vaste collectie, een unieke tentoonstelling van George Grard (1901-1984) te bezoeken. Deze unieke verzameling van de sichting Grard toont de levensloop en het oeuvre van de bekende Doornikse kunstenaar. Ook buiten, in de stilte en de rust van de middeleeuwse tuin, staan negen monumentale beelden opgesteld.

Prijs: gratis
weekdagen 10-18 uur – weekends en feestdagen: 14-18 uur – gesloten op maandag

23/06/2018 tot 23/09/2018
Ten Bogaerdelaan
10
8670 Koksijde
Geen archief items gevonden